Поръчка може да направите:

- чрез on-line формата ни за заявка /указания за попълване може да прочетете в едноимения раздел по-долу/;
или
- описателно, на нашия e-mail: cards@stemacbg.com, като посочите каталожния номер, намиращ се до всяка снимка и количеството на желания от Вас модел, адрес за доставка и телефон за връзка.

За по-бърза комуникация, повече информация и уточняване на детайлите, може да се свържете с нас на телефон 0884 499 547 и чрез Facebook страницата ни.

***

Условия за поръчка и отстъпки:

Минимално количество за поръчка - 10 бр. от модел.


При по-големи поръчки са в сила следните отстъпки:

- над 250 бр. - разходите по доставка са за наша сметка.

- над 500 бр. - 5% отстъпка от цената и безплатна доставка.

- над 1000 бр. - 10% отстъпка от цената и безплатна доставка.

***

Мостри:

Ако имате колебания и държите да имате реална картичка, можем да Ви изпратим! Стойността на всяка мостра е 10.00 лв. без включена цена на доставка. Заплаща се с наложен платеж на куриера. При генериране на заявка тази цена Ви се приспада от поръчката.

***

Доставка:

- Готовите поръчки се изпращат чрез куриерска фирма Еконт с опция за преглед. При получаване заплащате разходите по доставка.

***

Плащане:

Поради спецификата на производство и възможностите за персонализация поръчки се изпълняват само по предварителна заявка.

Плащанията се извършват по банков път.

"СТЕМАЦ" ЕООД
ЕИК: 200317248
SG Експресбанк
BIC: TTBBBG22
IBAN: BG79TTBB94001523815808

***

Указания за попълване на on-line форма за заявка:

- изберете желаната от Вас картичка и кликнете върху нея
Отваря се прозорец с голямо изображение на картичката с допълнителни снимки и информация за нея. За да видите варианта в голям размер, кликнете върху него.

-след като изберете модел в клетката за брой напишете желаното от Вас количество, след което натиснете бутон "Поръчай"
Отваря се страница "кошница", където виждате таблица със заявения от Вас модел и информация за неговия номер, брой и цена.

-след като добавите всички избрани от Вас модели към кошницата, попълнете полетата с Вашите данни, поместени под таблицата с Вашата поръчка.

В полето "коментар" може да напишете допълнителна информация, например персонализиран собствен текст.

-след попълване на всички полета натиснете бутон "ПОРЪЧАЙ". Зарежда се страница, информираща Ви за статуса на Вашата поръчка.

***

За връзка с нас:

e-mail: cards@stemacbg.com

GSM: 0884 499 547

https://www.facebook.com/kolednikartichki

***

Авторски права

Ръчно изработените Коледни и Новогодишни картички, както и снимките, на които са изобразени, в сайта www.cards.stemacbg.com са авторски. Те са защитени със Закон за авторското право и сродните му права на Република България и са собственост на СТЕМАЦ ЕООД. Не се разрешава копирането, използването, преработка от други с търговска цел и възпроизвеждането им без посочване на източника и без изрично съгласие на СТЕМАЦ ЕООД.